Eindvoorstelling: Leef je droom! Nu op USB

Voorstelling USB

Wij hebben dit jaar een professionele filmploeg en fotografe ingehuurd, die de gehele voorstelling zowel op 16 als 17 juni zullen registreren. De foto's worden na de eindvoorstelling op de website geplaatst en kunnen gratis gedownload worden. De videoregistratie wordt door meerdere camera's opgenomen en gemonteerd tot een mooie video van de eindvoorstelling. Voorgaande jaren maakte X-DANCE DVD's die na de voorstelling te verkrijgen waren. Dit jaar willen we dit anders doen omdat niet iedereen meer een DVD-speler heeft en de kwaliteit van DVD's ondertussen al ver achter loopt. Dit jaar zal de eindvoorstellingsvideo te koop zijn op USB in FullHD 1080p en wordt geleverd in een mooi doosje. Deze USB-stick kan je direct in de televisie pluggen en de hele voorstelling terug kijken met het gemak van een DVD, maar dan de kwaliteit die het verdient.

Screen Shot 2018-06-07 at 16.41.12.png

Verkoop

De DVD werd altijd verkocht voor 15,-. USB sticks groot genoeg voor FullHD zijn helaas een stuk duurder, maar wij gaan proberen om het dit jaar alsnog mogelijk te maken voor 15,-. Vanaf maandag 3 juni is de USB beschikbaar voor pre-order aan de balie bij X-DANCE. Bij de eindvoorstelling zullen wij ook staan en kan je ook de USB bestellen, maar na de eindvoorstelling eindigt de pre-order en kan je de USB

 

Prijzen

  • USB voorstelling € 15,- (pre-order)
  • USB voorstelling € 20,- (v.a. 18 juni)
  • thuisbezorgd: € 3,- (2 juli)
  • ophalen bij X-DANCE vanaf 29 juni

WORKSHOP HAROLD LUYA

Hoi Allemaal,

In de meivakantie hebben we weer een toffe workshop in Twente, dit keer is het Harold Luya.

Harold is al een keer eerder naar Twente toe gekomen en het is eerlijk waar echt een spektakel van plezier hoe hij les geeft! Oftewel dit mag je echt niet missen!

Alle info staat op de flyer, mocht er iets niet duidelijk zijn mag je natuurlijk altijd even bellen of mailen.

We hopen jullie de 11e te zien:)

Wedstrijdresultaten UDO NK

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP 2018! 

Wat een waanzinnig mooie dag! Dit jaar hebben de twee teams een niveau EN leeftijdscategorie hoger gedanst. Ze hebben moeten strijden tegen een zware concurrentie. Dit was een uiterst spannend en leerzaam proces. Iedere danser heeft het GEWELDIG gedaan! Alle lieve ouders: bedankt voor jullie onvoorwaardelijke liefde en support ♡. 

Zie hieronder de resultaten:

- Technicality ZILVER bij de teams O18 intermediate
- De Funk Rockerz zijn 4e bij de teams U18 intermediate
- Roxaine ZILVER O18 beginner/novice
- Lotte BRONS U18 intermediate solo
- Anna en Megan GOUD U18 beginner duo
- Anna ZILVER U18 advanced
- Iris en Famke ZILVER U16 intermediate
- Coach Sabina BRONS O18 advanced