Programmaboekje - 'Leef je Droom!' kleur.jpg

Eindvoorstelling Dansstudio X-DANCE 2017-2018

 
 
Wij staan allemaal wel eens voor moeilijke keuzes en sommige keuzes betekenen ergens afscheid van nemen en andere juist een sprong in het diepe wagen. Wat je ook doet, volg je hart en leef je droom! Dan zul je zien dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn!
 

FOto's

De fotografe is druk bezig de mooiste foto's te selecteren en bewerken. Woensdag worden deze op de website geplaatst.

 

Voorstelling USB

Wij hebben dit jaar een professionele filmploeg en fotografe ingehuurd, die de gehele voorstelling zowel op 16 als 17 juni zullen registreren. De foto's worden na de eindvoorstelling op de website geplaatst en kunnen gratis gedownload worden. De videoregistratie wordt door meerdere camera's opgenomen en gemonteerd tot een mooie video van de eindvoorstelling. Voorgaande jaren maakte X-DANCE DVD's die na de voorstelling te verkrijgen waren. Dit jaar willen we dit anders doen omdat niet iedereen meer een DVD-speler heeft en de kwaliteit van DVD's ondertussen al ver achter loopt. Dit jaar zal de eindvoorstellingsvideo te koop zijn op USB in FullHD 1080p en wordt geleverd in een mooi doosje. Deze USB-stick kan je direct in de televisie pluggen en de hele voorstelling terug kijken met het gemak van een DVD, maar dan de kwaliteit die het verdient.

X-Dance USB.jpg

Verkoop

De DVD werd altijd verkocht voor 15,-. USB sticks groot genoeg voor FullHD zijn helaas een stuk duurder, maar wij gaan proberen om het dit jaar alsnog mogelijk te maken voor 15,-. Vanaf maandag 3 juni is de USB beschikbaar voor pre-order aan de balie bij X-DANCE. Bij de eindvoorstelling zullen wij ook staan en kan je ook de USB bestellen, maar na de eindvoorstelling eindigt de pre-order en kan je de USB

 

Prijzen

  • USB voorstelling € 15,- (pre-order)
  • USB voorstelling € 20,- (v.a. 18 juni)
  • thuisbezorgd: € 3,- (2 juli)
  • ophalen bij X-DANCE vanaf 29 juni