Wij staan allemaal wel eens voor moeilijke keuzes en sommige keuzes betekenen ergens afscheid van nemen en andere juist een sprong in het diepe wagen. Wat je ook doet, volg je hart en leef je droom! Dan zul je zien dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn!

 

VOORSTELLING USB

Wij hebben dit jaar een professionele filmploeg en fotografe ingehuurd, die de gehele voorstelling zowel op 16 als 17 juni zullen registreren. De videoregistratie wordt door meerdere camera's opgenomen en gemonteerd tot een mooie video van de eindvoorstelling. Voorgaande jaren maakte X-DANCE DVD's die na de voorstelling te verkrijgen waren. Dit jaar willen we dit anders doen omdat niet iedereen meer een DVD-speler heeft en de kwaliteit van DVD's ondertussen al ver achter loopt. Dit jaar zal de eindvoorstellingsvideo te koop zijn op USB in FullHD 1080p en wordt geleverd in een mooi doosje. Deze USB-stick kan je direct in de televisie pluggen en de hele voorstelling terug kijken met het gemak van een DVD, maar dan de kwaliteit die het verdient.

 

PRIJZEN

  • USB voorstelling € 15,- (pre-order)
  • USB voorstelling € 20,- (v.a. 18 juni)
  • ophalen bij X-DANCE (op afspraak)
  • Met de post ontvangen € 3,-

 

ONLINE BESTELLEN? DAT KAN!

Vul onderstaand formulier in en betaal direct met iDeal.

 

iDeal betaallinks

USB-Stick

USB-stick + post

 

FOTO'S LEEF JE DROOM!

Klik op onderstaande knoppen om de foto's van de voorstelling te bekijken. Deze foto's zijn gratis vrij voor privé gebruik en ik hoge resolutie te downloaden. Veel plezier!

foto's gemaakt door Little Creature House