X-Dance ontzettend trots op Iris en Lotte

Wij willen met trots vermelden dat deze 2 X-Dance toppers aangenomen zijn in Amsterdam. De meiden hebben maar liefst 3 keer de kranten gehaald en zo valt dus zeker te zeggen dat ook Hengelo en Borne trots zijn! Wij wensen Iris en Lotte veel plezier en succes toe met dit nieuwe spannende avontuur!

image1 (1).JPG

 

Lees hieronder het verhaal van de meiden!

De meiden hebben een ontzettend druk en hectisch schooljaar achter de rug. Het is niet niks om bij X-Dance meer dan 6 uur te dansen, audities te doen in het hele land, wedstrijden te dansen en niet te vergeten: slagen voor hun schoolexamens!

84ab3580-2a4e-4d26-b169-6e3476ba6259.jpeg

Lotte Leppers aangenomen bij de 5 O'clock aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) 


Lotte heeft heel wat HBO opleidingen gezien in het land en haar traject was bepaald niet makkelijk. Ze is tot de laatste ronde van de Urban Contemporary/ Jazz Musical aan de AHK gekomen. En ook bij Fontys hogeschool in Tilburg heeft zij het ver geschopt! Helaas was het nog te vroeg dit jaar.
We zijn blij om te vertellen dat Lotte is aangenomen aan de 5 O 'clock aan de AHK en daar haar plekje heeft gevonden. 
Wij zijn enorm trots op dat Lotte tot op het allerlaatste moment niet heeft opgegeven altijd is blijven vechten, leren en ontwikkelen. 

Iris Heijsing aangenomen Lucia Marthas institute for performing arts te Amsterdam (LMIPA) 

Iris is al vrij snel in het begin van het seizoen aangenomen op de dansopleiding in Utrecht. Ze heeft ondanks haar succesvolle auditie toch door geauditeerd en de lat nog hoger weten te leggen voor zichzelf. Tot onze verbazing is ze vervolgens met een groene kaart aangenomen bij MBO Lucia Marthas, dit betekent dat zij in de 1e ronde in januari meteen een plek heeft weten te veroveren in de klas van 2018-2019. Waar normaal gesproken je toch nog zeker een 2e en 3e ronde moet overleven. Wij waren overdonderd, maar wat zijn wij ontzettend trots!

 

Esmee Cornet