Twickel College Hengelo

Met deze samenwerking wilt X-Dance dansers meer mogelijkheden bieden! Dit seizoen start X-Dance al met het programma: TT Dans! In een periode van 8 weken wordt er toegewerkt naar een danspresentatie die op woensdag 17 april zal worden opgevoerd. Tijdens de danslessen leren de leerlingen de basistechnieken van dans en leren ze choreograferen. Ze wordt begeleid door professionele dansers van X-dance in het maken van eigen werk en wat daar allemaal bij komt kijken.


Fysio Centrum Sengers

Dansstudio X-Dance werkt samen met Fysio Centrum Sengers te Haaksbergen. Elke twee weken is er een spreekuur op X-Dance waar leden zich vrijblijvend voor kunnen inschrijven voor een gratis 10min. consult.


Schouwburg Hengelo

Dansstudio X-Dance is ontzettend blij met deze samenwerking. Samen met de schouwburg heeft X-Dance al de X-Dance pas opgezet en het jaarlijks terugkerend evenement de Choreowedstrijd.

logo.jpg

Choreowedstrijd

X-Dance organiseert en verzorgd de prijzen van de Choreowedstrijd. De choreowedstrijd bestaat al 6 jaar en is een jaarlijks terugkerende competitie opgezet in Twente Hengelo. Het doel van de wedstrijd is de choreografische vaardigheden van dansers te stimuleren door een podium te bieden en een platform te creëren waar ze in aanraking kunnen komen en geïnspireerd kunnen worden door andere dansers, creaties en stijlen.

Choreowedstrijd+logo.jpg

Dance and Fashion

Alle leden van X-Dance ontvangen 10% korting op de prachtige dansartikelen bij de danswinkel Dance & Fashion. Ga naar de website voor de volledige collectie.

Dance & Fashion Logo.png
 

Ook geïnteresseerd om partners van X-Dance te worden? Stuur ons een mail naar: info@x-dance.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden.