Dancers are made - not born

 
 
X-DANCE_Leef je droom_Dag 2_125.jpg

Welkom op de nieuwe website van dansstudio X-Dance!

3 september gaan wij weer van start met het seizoen en openen we met een kickoff: open les week waarin je vrijblijvend voor een week lang elke les kunt komen uitproberen. Deze week wordt afgesloten met de audities voor de Urban- Moderne- en Musical-topklassen. Neem tot die tijd een kijkje op ons rooster voor het nieuwe lesaanbod! Weet je nog niet wat je precies zoekt? Kijk dan bij onze dansstijlen wat het beste bij je past. Leer ook onze docenten kennen, wij hebben een geweldig team klaar staan om het danstalent van de toekomst klaar te stomen!

 
 
 
 
X-DANCE_Leef je droom_Dag 2_002.jpg

Dansstijlen

X-Dance biedt meer dan 10 verschillende dansstijlen aan. Van poppin' tot klassiek ballet, van tap tot house. Weet je nog niet welke stijl het beste bij jou past of wat het verschil is tussen bepaalde stijlen? Neem dan een kijkje op onze dansstijlen pagina waar alle stijlen worden uitgelegd.

Rooster

Dansstudio X-Dance biedt lessen aan op vier locaties in Hengelo, Hasselo, Borne en Haaksbergen. Klik hieronder voor het volledige rooster van de vier locaties. De roosters zijn te downloaden in PDF formaat. 

Theater / Zang

Vanaf aankomend seizoen biedt X-Dance ook Theater / Spel en Zanglessen aan. Er zijn ook musical-lessen die twee keer per jaar werken naar een eindmusical compleet aangekleed gechoreografeerd en geschreven door ons eigen team.

Topklassen

Voor wie écht op zoek is naar uitdaging en verder wilt gaan met dans hebben wij de topklassen ontwikkeld. De Topklassen zijn lespakketten van (inter)nationale topdocenten die je samen helpen tot een volgend niveau te komen binnen dans. 

 
 
 
 
 
 
X-DANCE_Leef je droom_Dag 1_045.jpg