Isabel Hoiting

Isabel begon op vier jarige leeftijd met dans. Na bijna 11 jaar te hebben gedanst op amateurniveau zette ze vanaf 2012 haar ontwikkeling voort als danser en performer bij de HBO opleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Tijdens haar opleiding in Groningen danste ze als stagiaire in verschillende producties. In 2014 liep ze stage bij Magus Utopia als performer in de show ‘Nightmares’. In 2015 stond Isabel in het Ziggodome bij The Christmasshow en Musicals in Concert van Stage entertainment en danste één seizoen in de ‘Brooklyn Nights Dinner Experience. In 2016 behaalde Isabel haar bachelor dans en docent dans bij LMIPA. Vrijwel meteen na haar afstuderen danste ze twee jaar in het ensemble van Disney’s musical The Lion King.

Isabel is momenteel werkzaam in het commerciële werkveld en heeft o.a. opdrachten gedaan voor Nike, Quincy Wilson (House of Talent) en The Killer B’s.

Hani Andary