Theaterschool Twente

Ben je op zoek naar Musical & Theaterlessen? Kom dan langs op de zaterdag bij de theaterlessen van Marlies!

WhatsApp Image 2018-04-22 at 21.34.51.jpeg
 

Theaterschool Twente onder leiding van Marlies van Brink biedt op de zaterdag twee musicallessen aan waarin aandacht wordt besteed aan de drie disciplines van musicals: spel, zang en dans. Twee keer per jaar organiseert Theaterschool Twente in combinatie met Dansstudio X-DANCE een musical uitvoering waarin beide groepen niet alleen kunnen laten zien wat ze hebben geleerd, maar ook kunnen werken aan een echte musical productie!

Topklas musical

Is het jou droom om een musicalster te worden? Meld je dan nu aan voor de auditie voor de Topklas Musical. Theaterschool Twente werkt hard achter de schermen om nóg meer lessen aan te bieden voor iedereen. Vanaf het volgend seizoen zal Theaterschool Twente daarom een topklas aanbieden op het gebied van musical waarin nog dieper wordt ingegaan op de verschillende technieken. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@x-dance.nl.

 

Rooster 2017 - 2018

Tijden Dansstijl Leeftijd Niveau Docent
Zaterdag 13:00-14:30 Musicalles 6+ Open Marlies
Zaterdag 14:30-16:00 Musicalles 9+ Open Marlies
 

Theaterschool Twente onder leiding van: 

Marlies van Brink portret 1.jpg

Marlies van Brink

Marlies van Brink is in 2016 afgestudeerd als theaterdocent aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Zwolle. Sinds 2013 is ze werkzaam bij Theaterschool Twente waar ze musicalles geeft aan leerlingen vanaf 6 jaar. Binnen de lessen geeft zij de leerlingen les in acteren en zang, daarnaast regisseert en produceert ze alle producties van Theaterschool Twente.    
Al vanaf kinds af aan is Marlies bezig met zowel acteren, zingen en dansen. Tot op heden beoefent ze deze disciplines omdat ze het heerlijk vind om uitvoerend bezig te zijn, daarbij versterkt het haar creativiteit waardoor ze haar leerlingen het beste lesaanbod kan geven. Daarbij streeft ze er altijd naar om alle drie de disciplines (acteren, zang en dans) op zo’n manier in elkaar te verweven dat de disciplines elkaar versterken. Alle drie de disciplines zijn belangrijk en overlappen elkaar regelmatig. Het is daarom belangrijk dat ieder kind in z’n kracht komt te staan met datgene dat hij/zij kan maar ook de kans krijgt om andere dingen te leren. Daarom is het haar doel om iedere leerling een passend aanbod te geven in de les.