Dansstudio X-Dance heeft nu ook theater/spel-, zang- en musical lessen onder leiding van Marlies van Brink en Esmee Cornet. Twee keer per jaar is er een spetterende musical uitvoering waarin beide groepen niet alleen kunnen laten zien wat ze hebben geleerd, maar ook kunnen werken aan een echte theater productie!

ALADDIN+LOGO.jpg

Aladdin the Musical

Zondag 31 maart heeft X-Dance haar laatste musical. Onze musical sterren hebben het hele jaar hard gewerkt aan deze prachtige productie. Kom het zien in Kulturhus Borne op 31 maart om 16:00. Kaartjes zijn te koop aan de balie bij X-Dance!


Zangles

Zing jij ook non stop in huis, onder de douche, op straat en op gekkere plekken? Dan is zangles echt iets voor jou.

Zanglessen zijn vanaf september 2018 nieuw bij X-Dance. In de zangles ga je in een groep werken aan technieken en samen liedjes zingen, op deze manier is het niet eng om zomaar ineens te moeten zingen maar heb je een gezellige groep die samen groeit. In een veilige omgeving zul je veel persoonlijke aandacht krijgen en wordt er echt gewerkt aan het individu.

Schrijf je nu in voor een gratis proefles!

Privé zangles? Mail naar: info@x-dance.nl

Theater/Spel les

Altijd al gedroomd om te acteren op tv, in het theater of in een musical. Ben jij expressief of juist niet en wil je dit leren? Meld je dan aan bij de Theater/Spel les. 

Vanaf september 2018 biedt X-Dance ook theater/spel lessen aan. In deze lessen ben je bezig met leuke vrije maar toch ook leerzame oefeningen. In een veilige omgeving zul je veel persoonlijke aandacht krijgen en wordt er echt gewerkt aan het individu. 

Topklas musical

Is het jouw droom om een musicalster te worden? Meld je dan nu aan voor de auditie voor de Topklas Musical. X-Dance werkt hard achter de schermen om nóg meer lessen aan te bieden voor iedereen. Vanaf september zullen wij daarom een topklas aanbieden op het gebied van musical waarin nog dieper wordt ingegaan op de verschillende technieken. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@x-dance.nl.

 

Rooster 2018 - 2019