Dansstudio X-Dance biedt theater/spel-, zang- en musical lessen aan onder leiding van Marlies van Brink en Esmee Cornet. Elk jaar is er een spetterende musical waarin alle groepen niet alleen kunnen laten zien wat ze hebben geleerd, maar ook kunnen werken aan een echte musicalproductie!

ALADDIN+LOGO.jpg

DE MUSICAL VAN 2019/2020

Afgelopen seizoen was de musical Aladdin een groot succes en ook dit seizoen gaan we met de musicalklassen een hele gave musical opvoeren in de Schouwburg Hengelo! Maar welke musical dat dit jaar gaat worden houden we nog even geheim… In de musicallessen ga je werken aan drie disciplines: acteren, zang en dans. Je leert verschillende technieken binnen de disciplines maar ook hoe deze disciplines samen komen zodat je kan schitteren in de musical. Kom vooral langs om een proefles musical te volgen!

ZANGLES

Zing jij ook non stop in huis, onder de douche, op straat en op gekkere plekken? Dan is zangles echt iets voor jou.

Vorig seizoen hebben we zangles geïntroduceerd bij X-Dance en dit was zo’n succes dat we hier aankomend seizoen mee verder gaan. In de zangles ga je in een groepje van max. vier personen werken aan zangtechnieken zodat je op de juiste wijze leert zingen. Om zomaar te zingen voor anderen kan heel spannend zijn en daarom bieden we deze les aan in kleine groepen. Hierdoor wordt het minder eng en kan je juist plezier hebben in het zingen. Daarnaast is het heel tof om samen met anderen te zingen. In een veilige omgeving krijgt ieder veel persoonlijke aandacht en wordt er echt gewerkt aan het individu. En wanneer je er klaar voor bent ga je ook werken aan individuele nummers die jij tof vind om te zingen. 

Rooster zanglessen elke dinsdag

17:00 - Zang 6+

18:30 - Zang 8+

19:00 - Zang 10+

19:30 - Zang 12+

20:00 - Zang Adult

Schrijf je nu in voor een gratis proefles!

Privé zangles? Mail naar: info@x-dance.nl

TOPKLAS MUSICAL

Is het jouw droom om een musicalster te worden? Meld je dan nu aan voor de auditie voor de Topklas Musical. X-Dance werkt hard achter de schermen om nóg meer lessen aan te bieden voor iedereen. Ook dit seizoen bieden wij een topklas aan op het gebied van musical waarin nog dieper wordt ingegaan op de verschillende technieken. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@x-dance.nl

Rooster