Dit zijn de tarieven van seizoen 2018 - 2019. Voor topklassen en teams geldt een ander tarief. Ga voor meer informatie naar de topklassen pagina.

  1 les 1 les (t/m 4) 1 les (18+) extra les Onbeperkt Onbeperkt (18+)
Maandelijks €24,00 €18,00 €26,50 €15,00 €89,50 €99,50
Jaarlijks €215,00 €162,50 €238,50 €135,00 - -

* Vanaf 3.5 uur is er extra korting per extra les. 

Ondersteuning bij betaling

Indien u een laag inkomen heeft kunt u via het Jeugd Fonds (sport & cultuur) een aanvraag doen en een jaarabonnement van 1 les in de week vergoed krijgen. De snelste weg is naar het zorgloket gaan van gemeente Hengelo aan de hazenweg 121 te Hengelo en daar de aanvraag direct in te dienen. Deze zal dan binnen twee weken doorgevoerd worden en bij ons binnen zijn. Druk op onderstaande knop voor meer informatie.

Jeugdfonds.png

Algemene Voorwaarden

  • De inschrijfkosten bedragen € 15,- en worden tezamen met de eerste afschrijving van de contributie éénmalig geïncasseerd. Hiervoor krijg je een X-Dance tas met goodies gratis mee.

  • Tijdens de zomervakantie wanneer er geen les wordt gegeven wordt er ook geen lesgeld geïncasseerd. 

  • De opzegtermijn bedraagt 1 maand voor het eindigen van de betaalperiode. De maandelijkse betaalperiode begint altijd op de 1e van de maand.

  • In geval van ernstige blessure is opzegging per direct mogelijk zonder het opzegtermijn van 1 maand. 

  • Wijzigingen aan het abonnement of opzeggen kan uitsluitend door een mail te sturen naar info@x-dance.nl.

  • Het is gebruikelijk dat tijdens lessen en optredens gefilmd wordt. Ervaring leert dat dit materiaal op (social)media terecht komt. Bij het ingaan van het lidmaatschap gaat u hiermee akkoord.

  • Benodigde danskleding (voor ballet, tap, modern, etc.) kun je kopen bij Dansstudio X-Dance. Onze prijzen liggen altijd onder de prijzen van de danswinkels. De docent kan ook kleding voor je meenemen naar locatie om te passen.

  • Ga naar de website www.x-dance.nl voor de huisregels en andere informatie.