Exclusief voor leden

cf011633.jpg

DE X-DANCE PAS

X-Dance is vanaf dit seizoen een samenwerking aangegaan met Schouwburg Hengelo en samen bieden wij de X-Dance pas aan! De X-Dance pas is een pas waarmee je voor een enkele prijs toegang krijgt tot 5 dansvoorstellingen in het Schouwburg Hengelo. Esmee en Hani hebben het dansprogramma zelf samengesteld en zijn zo uitgekomen op 5 geweldige voorstellingen waar wij samen heen zullen gaan. De X-Dance pas is exclusief voor leden van X-Dance. Ouders van leden zijn niet uitgesloten!

De X-Dance pas is in het nieuwe seizoen weer te bestellen. Nieuwsgierig naar het programma van dit seizoen? Dit zijn de 5 voorstellingen waar de X-Dance pashouders heen (zijn ge-)gaan.

Za 27 okt  Introdans - ‘Gekkigheid’

Do 29 nov Maas theater en dans - ‘Victory’

Za 9 feb  Het nationale ballet junior company - ‘Unboxing’

Za 23 maart Introdans - ‘Leve Larbi’

Woe 15 mei Sally dansgezelschap Maastricht - ‘Keihard’

Dance & Fashion

Alle X-Dance leden krijgen 10% korting bij de danswinkel Dance & Fashion. Neem snel een kijkje op hun website voor de mooie collectie.  

Fysio spreekuur

Voor alle leden bij X-Dance heeft Dansstudio X-Dance een wekelijks spreekuur bij Fysio Centrum Sengers. Tussen 18:00 en 19:00 komt de fysio naar de dansstudio toe en mogen dansers zich vrijblijvend inschrijven voor een 10min. consult om zo de drempel tot goed advies zo laag mogelijk te krijgen.