Sharina Penterman

Sharina Penterman, 24 jaar, is begonnen met dansen rond haar 10e. Een paar jaar later begon ze met kleine optredens in het werkveld en is sindsdien nooit meer gestopt met dansen. Ze is begonnen met Jazz, Modern en Klassiek Ballet, maar haar voorkeur ging al snel uit naar Hip Hop/Urban. 

Daarnaast liggen haar interesses vooral bij Dancehall en Afro Dance. Sharina houdt van een uitdaging en wilt haarzelf als danseres en docente blijven ontwikkelen in deze stijlen. Ze vindt het belangrijk om jezelf te blijven, vooral in de danswereld. Ze is o.a. te herkennen aan haar unieke flow en stage performance. 

Na een aantal opleidingen te hebben gevolgd, is ze nu druk bezig met het afronden van de Artiest Urban Dans opleiding in Arnhem. In de toekomst wil ze graag blijven choreograferen, lesgeven en veel gaan optreden als uitvoerend danseres (in binnen- en buitenland).

WhatsApp Image 2018-05-20 at 23.13.07.jpeg