Valeria Sarvasian

Valeria begon al te dansen voordat ze kon lopen. Toen ze 7 jaar oud was deed ze mee aan haar eerste danswedstrijd en won de 1ste prijs. Dit motiveerde haar om mee te doen aan meer wedstrijden en al snel danste dit talentje als achtergronddanseres bij Chipz. Toen Valeria bij Dansstudio X-DANCE kwam lessen stroomde ze snel door naar het wedstrijdteam HipHop waarmee ze heeft meegedaan aan landelijke danskampioenschappen. 

Het duurde niet lang voordat Valeria bij X-DANCE met haar eigen lessen begon. Dit vond ze zo leuk dat ze de dansdocentenopleiding ‘TEC2TEACH’ in Tilburg heeft gedaan. Ondertussen geeft ze meer dan 10 jaar les bij Dansstudio X-DANCE en heeft ze de cursussen DansDocent en Creatieve Therapie afgerond! Met haar team InspireNation trad ze veel op en vormde zichzelf over de jaren naar een echte entertainer.

07122013-_MG_7120-bewerkt Topklas.jpg
Esmee Cornet