Michelle Rigter

Michelle Rigter, dansdocente in het professionele en amateurwerkveld. Op haar 10e is zij begonnen aan de vooropleiding van de Nationale Balletacademie in Amsterdam. Uiteindelijk is zij op de opleiding van de Fontys Dansacademie in Tilburg beland; zij heeft gekozen voor de richting dansdocent. In 2012 is zij geslaagd.    
Michelle heeft op verschillende plekken in Nederland lesgegeven zoals: MBO Dans Goes, Opstapcursus Fontys Dansacademie Tilburg, Universiteit Tilburg en op verschillende amateur-dansscholen in Brabant. Ook het Diff Dance Centre en MBO Dans Zwolle staan op haar werkervaringslijst. Naast klassiek ballet geeftzij ook les in modern, jazz, streetjazz en kinderlessen.

Sinds oktober 2016 is Michelle werkzaam bij Dansstudio X-Dance en geeftzij de klassiek balletlessen en freestyle les op de donderdag in Hengelo. Zij heeft hier helemaal haar plek gevonden en is dan ook heel blij dat ze voor Dansstudio X-Dance werkt. Michelle zet zich altijd 100%in voor haar leerlingen en probeertwekelijks leuke, leerzame en inspiratievolle lessen te geven. Techniek, samenwerken, creativiteit, en individuele uitdaging staan centraal in haar lessen.

Hopelijk tot ziens in één van mijn danslessen!

ballet.jpg