John-Eduard Verhulsdonk

John-Eduard Verhulsdonk in de breakingscene beter bekend als Martinez, kwam op zijn 12de in aanraking met Breakdance in Florida U.S.A.    
Pas nadat hij van Curaçao naar Nederland verhuisde was hij steeds vaker in de dansscene te vinden. Met zijn toenmalige groep Streetbreakerz ging hij alle nationale battles af. In het jaar 2004 begon hij in Arnhem met de opleiding voor dansdocent. Deze heeft hij in 2008 succesvol afgerond.

Ondertussen maakte hij deel uit van de groep EXG (Extraordinary Gentlemen) waarmee hij tot vandaag over de hele wereld battlet. Naast het geven van danslessen is hij ook actief als internationale DJ onder de naam “M-Colombia”. Zijn passie is om zijn passie en skills door te geven aan de volgende generatie.

07112016-john eduard.jpg
Esmee Cornet